Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Kickbike kopen? Wij hebben ze! Ook de handige Sport G4

Kickbike kopen? bezoek de step winkel

slider 04Kickbike kopen?

Nu alle modellen onmiddellijk leverbaar. Met gratis montage én verzending door heel Nederland.

Wil je ook een Kickbike kopen? De Kickbike is al 15 jaar wereldwijd hét toonaangevende stepmerk en weet zich steeds te onderscheiden door innovatie, smaakvolle ontwerpen en veel waardering bij klanten.

Kom gerust langs om jouw Kickbike te testen. Als verhuurbedrijf bieden we je de gelegenheid om gratis clinics te volgen. En de steps één maand te huren voor slechts € 60,-. Dat bedrag wordt voor de helft verrekend bij aankoop van een nieuwe step. Dus: bel snel voor een afspraak en begin morgen te genieten van de nieuwste trend. Bij voldoende belangstelling organiseren we ook workshop steppen met je hond. 

Workshops met de Walky Dog
Workshops met de Walky Dog  

De sportstep is hét ideale middel om snel conditie op te bouwen of om af te vallen. Binnenkort hopen wij te kunnen beginnen met speciale stepworkshops. Door regelmatig te trainen samen met andere, blijf je langer gemotiveerd en zul je eerder je doelstellingen bereiken. Voel je goed en probeer de step bij Step Events in Amersfoort. Het is ook mogelijk om een step voor langere tijd te huren voor een zeer schappelijk bedrag. Kijk hiervoor op onze huursite.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort