Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Stepwinkel

Kom naar de showroom van de stepwinkel en kies een step

Alle steps uit voorraad leverbaar in de stepwinkel.

Kies je step in de stepwinkel!

Een step heeft veel toepassingen. De één wil graag een paar kilo afvallen, de ander conditie opbouwen. Of je gaat graag steppen met je hond. Voor elke toepassing is een ideale oplossing. In onze stepwinkel kan je alle modellen vergelijken. Kom langs en test de verschillende merken en modellen, dan weet je zeker dat je de juiste step koopt voor .

Wat wil je doen met je step?

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Wil je je conditie verbeteren? Dan is de Kickbike Race Max een verantwoorde keuze. Of ga je het terrein in? Dan is de Cross Max of Kostka Mushing een goede oplossing.

Wil je wat gewicht kwijt? Kijk dan eerst naar de Yedoo Trex of de Kostka Tour MaxSteppen met je hond is een andere tak van sport. En iedere hond verdient de step die bij hem past.

steppen met hond vierkant

Steppen met je hond is top!

Eerst een maand uitproberen?

Heb je je keuze nog niet gemaakt, dan kan je ook een step een hele maand huren. Voor maar € 60,- kan je thuis ontdekken of je de gekozen step ook leuk blijft vinden. Koop je een step, dan krijg je ook nog eens de helft van het huur bedrag terug!

Voor veel beginnende sporters is dit een ideale oplossing. Je ontdekt in die maand of het steppen echt de sport is die bij je past. Daarnaast kunnen veel hardlopers met knieproblemen zo uitvinden of zij er baat bij hebben. En, wil je steppen met je hond, dan kan dat. Want we hebben een beperkt aantal hondensteps voor je beschikbaar om te huren voor een maand. Het gaat hier om de Kostka Tour Max of Morxes Vendeta waar we eenvoudigweg een WalkyDog op monteren. 

De huur voor een hondenstep bedraagt € 75,- per maand en bij aanschaf van een nieuwe step, krijg je ook hiervan de helft retour. 

Een step huren of kickbike workshop met step met groot voorwiel of step voor volwassenen

Step je klachten weg en voel je beter.

Gezondheid

Steppen is niet alleen leuk en sportief, maar biedt ook de oplossing voor veel gezondheidsklachten. Hieronder vind je veel voorkomende problemen waar steppen een oplossing voor kan bieden.

Veel mensen hebben overgewicht en zoeken naar een sport die afvallen leuk maakt. Steppen past in een gezonde levensstijl, helpt bij gewichtsverlies en het bereiken van een goed figuur. Doordat je je hele lichaam traint, blijf je ook in vorm. Nog belangrijker: je verbrandt wel 800 tot 900 Kcal per uur.

Er komen regelmatig blessures voor tijdens het hardlopen. Meerdere  gewrichten worden te zwaar belast. Bovendien, vanwege die blessures is de motivatie om te sporten ook minder aanwezig. Steppen is bijna blessurevrij, omdat je minder druk zet op je gewrichten, zoals knieën, enkels en bekken dan bij hardlopen. Met steppen is de kans op een blessure het kleinst. Je leest hier alles over gezondheid.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort