Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Workshop Steppen: Step voor Step…fitter

workshop steppen
workshop steppen
De workshop steppen is voor alle leeftijden.

5 wekelijkse workshop steppen, voeding en geluk.

Het is voorjaar. Heerlijk weer naar buiten. Wandelen, fietsen maar je kan natuurlijk ook gaan steppen. Nu hoor ik je denken steppen? Ja steppen. Lekker bewegen zonder dat het een belasting is voor je lichaam. Iedereen kan steppen, ook als je een maatje meer hebt. Het grote voordeel van steppen is, dat er veel minder belasting op je gewrichten komt dan met bijvoorbeeld hardlopen.

Je wilt graag wat afvallen en weet heus wel hoe dat moet. Maar ja wanneer begin je en hoe hou je het vol. Mag ik echt niets meer behalve een blaadje sla? Wat zijn superfoods en wat doen ze met je? Mag ik nog wel koolhydraten eten? Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes..ze komen allemaal aan bod. Op al je vragen ga ik je het antwoord geven. Terwijl we al steppend door Amersfoort gaan tijdens de workshop steppen.

Zo blij als een kind.

Als kind deed je vaak alleen maar dingen waar je blij van werd. Als kind was je ook vaak gelukkig, behalve als je je zin niet kreeg. Waarom doen we eigenlijk niet meer de dingen waar we gelukkig van worden? Hoe komt dat, maar nog veel belangrijker, hoe krijg je dat weer terug. Dat gevoel van genieten en je leven leven zoals jij dat wilt.

Dit hebben we door elkaar gehusseld en daar kwam een leuke cursus uit! Leren steppen en tegelijkertijd afvallen op een sportieve manier met een hoog fungehalte. Gezellig meedoen in een workshop steppen, in een groep, met elkaar, wie wil dat nou niet?

Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur of op de dinsdagochtend van 9.30 tot 10.30. Kosten incl. Leenstep (voor het cursusmoment) €99,- Aanmelden kan op de site van onze personal trainer. Voor de workshop gebruiken we de Kostka Tour Max.

De workshop steppen gaat alleen door bij voldoende deelname. De eerste les is volledig gericht op het aanleren van de juiste steptechnieken. De laatste ontwikkelingen vind je op Facebook.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort