Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Workshop steppen met je hond op 10 oktober

workshop steppen met je hond
workshop steppen met je hond
Wanneer gaan we nou?

Workshop steppen met je hond in oktober

Altijd al willen steppen met je hond? Noteer dan in je agenda: zaterdagmorgen 10 oktober organiseren we in samenwerking met KC een mini-workshop steppen met je hond. Details worden nog uitgewerkt, maar denk aan uitleg over verschillende soorten steps gevolgd door een rondje steppen in de buurt van ons terrein. Een kleine kennismaking met deze leuke sport. Kijk ook op onze verhuursite en http://www.kczoys.nl/.

Stress bij honden

Ook zo’n energieke hond? Niet genoeg tijd om te wandelen? Genoeg van stress bij honden? Maak dan kennis met de workshop steppen met je hond. Zaterdagochtend 10 oktober om 09:30 uur organiseren we een workshop samen met KC Zoys (www.kczoys.nl) op hun terrein Heiligenbergerweg 203A 3816 AJ Amersfoort. Meld je op tijd aan aan, want vol=vol!

Om te ontdekken of de workshop steppen voor jou en je hond een fijne bezigheid is, kan bij ons een hele maand een hondenstep huren voor maar € 75,-. Voor dit gereduceerde bedrag krijg je een Kostka Tour Max mét een Walky dog tot je beschikking. Besluit je naderhand een dogscooter aan te schaffen, dan ontvang je € 30,- retour. Informeer wel vooraf of er een exemplaar voorradig is, want de belangstelling is groot.

stephond2 150x150 1
Alle honden doen het graag!

Veilig oefenen met je hond

Steppen met je hond is veilig en de kans op blessures is minimaal, dankzij de doordachte Walky Dog die je met één klik aan de step bevestigt. Zo heb je de hond volledig onder controle. En, omdat je moeiteloos snelheid maakt ben jij (én je hond!) er zó aan verknocht. De workshop steppen met je hond zorgt voor meer zekerheid en veiligheid.

steppen met hond vierkant
Samen steppen, samen een betere conditie.

Ideale draafsnelheid

Je hoeft niets te monteren of afstellen, gewoon de Walkydog vast maken aan de halsband en vervolgens aan de step vastklikken. Het systeem is geschikt voor alle honden en alle rassen. De snelheid van een step is de ideale draafsnelheid voor een hond. Hierdoor bouwt hij spieren op en vermindert de kans op gewrichtsproblemen.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort