Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Weer in de stepwinkel: De Kickbike Sport G4 gegarandeerd leverbaar.

Kickbike Sport G4 step voor volwassenen in Stepwinkel
Kickbike Sport G4
Nu weer leverbaar: de Kickbike Sport G4.

Na maanden van afwezigheid is de Kickbike Sport G4 weer leverbaar in de stepwinkel. En Step Events heeft ze als eerste in huis. Bovendien, wij hebben een echte fysieke winkel en opereren niet als webshop vanaf een zolderwinkeltje! Maak gerust een afspraak voor een uitgebreide proefrit en deskundig advies.

De Kickbike Sport g4 is de meest verkochte step in Europa. Deze coole step met zijn trendsettende stroomlijn is snel, mooi en heel compleet. Nu extra voordelig in onze webshop óf gratis montage bij aanschaf in onze winkel. Combineer het voordeel van een webshop met de service van een échte winkel.

In de winkel compleet gemonteerd voor de normale adviesprijs van € 499,- . Online besteld en gratis thuis geleverd voor € 479,-. Ook de goede prijs/kwaliteit verhouding is kenmerkend voor deze toerstep. Daarnaast is de Kickbike Sport G4 makkelijk om te bouwen naar hondenstep. Je hoeft hier alleen de Walky Dog voor te monteren. Ook on line in één keer te bestellen.

Stepwinkel

Naast de Kickbike Sport G4 zijn ook de andere modellen weer verkrijgbaar. En, bij Step Events altijd met een interessant voordeel: óf € 20,- indien online besteld en gratis thuis geleverd, óf

Op de Kickbike WalkyDog
Op de Kickbike kan je een WalkyDog monteren.

volledig gemonteerd en afgesteld voor de normale verkoopprijs. In andere woorden: koop je hem bij Bol.com, dan betaal je én de normale € 499,- én je mag hem zelf  helemaal monteren. Heb je een probleem, dan is er geen fysieke stepwinkel om je probleem te verhelpen.

Leverbare modellen:

  • Sport G4
  • City G4
  • Race Max 28/20
  • Race Max 28/28
  • Cruise Max
  • Cross Max

Kom je het door jou gewenste model niet tegen, neem dan even contact met ons op. Voor de laatste ontwikkelingen, kijk even op onze facebook pagina.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort