Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Waar koop ik de (aller)beste steps met grote wielen?

Waar koop ik steps met grote wielen voor volwassenen?

Steps met grote wielen

Ok, je hebt het besloten. Je gaat aan je conditie werken, of misschien afvallen. Dan, wat ga je doen? Een teamsport? Lang niet iedereen wil zich vastleggen op de vrije zaterdagmiddag wanneer er weer gevoetbald wordt. De sportschool dan maar? Tsja, dat wordt weer binnen sporten en niet iedereen vindt het zeulen met gewichten zo leuk. Zeker de dames vinden het vaak maar niks. Blijft over: duursporten. Maar welke? Fietsen is niet voor iedereen weggelegd. Wederom zijn het de dames die er vaak niet dol op zijn. Wandelen? OK, leuk, maar na verloop van tijd gaat hetzelfde rondje op de hei vervelen. Blijft over: STEPPEN! Het liefst op steps met grote wielen.

Morxes step met grote wielen is het nieuwe stepmerk
Steps met grote wielen kunnen tegen een stootje

Steps met grote wielen voor volwassenen

De step kennen we allemaal nog wel uit onze jeugd. Vrijwel iedereen heeft er fijne herinneringen aan. Voor het eerst reikte je horizon verder dan de overkant van de straat. Je reed fluitend naar de speeltuin of naar de verjaardag iets verderop. Lang leve de lol! Maar, inmiddels zijn we die steps met kleine wielen wel ontgroeid. Er zijn nu volop steps met grote wielen. Speciaal ontwikkeld voor volwassenen én om serieus mee te sporten. En, er is veel keus. De grote werken zoals Mibo, Kickbike, Yedoo, Crussis en Kostka hebben allemaal een groot assortiment. Met voldoende keus voor iedere toepassing: toeren, trainen, wedstrijden, steppen met je hond of voor woon-werkverkeer.

Elektrische steps

Zelfs de elektrische step is aan een snelle opmars bezig. In vrijwel alle steden van Europa zie je ze in grote aantallen rondrijden. Geen wonder. Elektrische steps zijn handig, snel en vaak opvouwbaar waardoor je ze makkelijk meeneemt in bus of trein. Helaas blijft Nederland achter op het vlak van wetgeving en zijn zo vrijwel niet beschikbaar in uitvoeringen als steps met grote wielen.

Maak een goede keuze in steps voor volwassenen
In de stepwinkel maak je de beste keuze.

Waar koop je steps voor volwassenen?

Ook jammer: het aantal verkooppunten voor steps met grote wielen is en blijft beperkt. Tijdens de coronatijd is het aantal winkels zelfs afgenomen. De stepwinkel in Amersfoort is slechts één van de (ruwweg) 4 winkels in heel Nederland. Dat betekent dat sommige klanten flinke afstanden moeten afleggen om de steps voor volwassenen überhaupt maar te zien, laat staan te testen en/of aan te kopen. Vooral vanuit het noorden krijgen we in de stepwinkel in Amersfoort vaak de klacht dat men lang onderweg is. Zeker nu de de benzineprijzen de pan uit rijzen.

Wat is het alternatief? Kopen op internet? Bij Bol.com? Natuurlijk heeft dat ook voordelen. Je zit thuis in je comfortabele stoel, even je steps met grote wielen bestellen en klaar. Anderzijds, je koopt dan een product dat je misschien nog nooit gezien hebt, laat staan uitgeprobeerd. Hoe weet je dan of:  1. het steppen überhaupt wel iets voor je is en:  2. je wel de juiste keuze maakt.

Kindersteps

In de winkel ontvangen we regelmatig klanten die sinds hun jeugd niet meer gestept hebben. Ze hebben daar dermate goede herinneringen aan, dat zij zich opnieuw gaan oriënteren in hun zoektocht naar de ideale manier om af te vallen. Of hun conditie te verbeteren. Deze groep koopt vaak bewust niet op internet omdat het risico voor een miskoop aanzienlijk is. Daar komt bij dat je je je step (voor volwassenen) in een doos krijgt thuis gestuurd. Je moet hem dan zelf monteren. Bevalt de step niet, dan moet je hem weer demonteren, inpakken en de doos vervolgens naar de dichtstbijzijnde vestiging van PostNL brengen. Een heel gedoe.

Waar koop ik steps met grote wielen voor volwassenen?
De mobiele verkoop unit

Beter kiezen in de mobiele verkoopunit.

Al dat gedoe willen we je graag besparen. Op dit moment zijn er ver gevorderde plannen om een mobiele verkoopunit in bedrijf te nemen. Meer concreet: een comfortabele camper. Met daarachter een grote aanhanger met ruimte voor 15 tot 20 nieuwe steps. In de camper kan je -verwarmd- genieten van een kopje koffie en op je gemak je wensen kenbaar maken.

Steps voor volwassenen ter plekke testen.

We maken dan een shortlist van maximaal 5 steps met grote wielen om je keuze gemakkelijker te maken. Deze steps kan je dan testen en met elkaar vergelijken. Ondertussen kunnen we nog meer vragen beantwoorden. In onze bescheiden opinie de meest zekere aankoopmethode. Minder dan 1% van alle aangekochte steps zijn de laatste 10 jaar bij ons weer te koop aangeboden.

20210115 165134Stepbus met meerdere steps.

Zodra de verkoopunit gereed is, zullen we starten met het maken van afspraken. Het plan is om op vooraf gekozen locaties af te spreken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat we op één dag meerdere afspraken kunnen maken. Voor iedere klant trekken we minimaal een half uur uit. Voorts is er een mobiel pinapparaat aan boord en de facturen en garantiebewijzen worden per mail nagestuurd.

Geïnteresseerd in steps met grote wielen? Zelfs nu kunnen we al een afspraak op locatie maken, als er minimaal 3 serieuze gegadigden zijn. Daarvoor gebruiken we momenteel de gemakkelijk te herkennen stepbus. Helaas zit het kopje koffie er dan niet in, maar hoogstwaarschijnlijk bespaart het je veel reistijd en -kosten.

WORDT VERVOLGD

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort