Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Trainen op de step gaat gegarandeerd sneller dan je denkt!

kinderstep of trainen op de step

IMG 5803 bewerkt 1 klein1

Trainen op de step

Wel even trainen op de step, maar dan haal je op de Kickbike Race Max G4 tegen de 30 km/u. Heuvelafwaarts natuurlijk nog sneller. Kijk maar op dit  filmje.

Natuurlijk moet ja dan wel over een snelle racestep beschikken. Die zijn er maar in beperkte mate. Naast de Kickbike Race Max, die zowel

trainen op de step met de Kickbike Race Max
Kickbike Race Max

l met een groot als een klein achterwiel leverbaar is, heb je de Mibo Revoo en de Morxes Monza. De eerste is geheel van staal, terwijl de Morxes is gemaakt van chroom-molybdeen. De Kickbike is dan weer van aluminium.

Lichtgewicht steps

Racesteps hebben meerdere voordelen. Zo zijn ze als regel lichter in gewicht. Daarnaast zijn zowel de Mibo als de Morxes voorzien van superieure wiellagers: zogenaamde industriële lagers die ongevoelig zijn voor stof of water. Daardoor loopt de step beter en heb je minder last van rolweerstand. De banden spelen daarbij ook een bijzonder grote rol. Immers, hoe breder de band, hoe groter de rolweerstand. Alle genoemde racesteps hebben deze racebandjes, al zijn die op de Mibo en Morxes weer kwalitatief beter dan op de Kickbike. Persoonlijk geven we de voorkeur aan het merk Continental.  

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort