Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Komt de stepsport dit jaar binnen de Top 5 individuele sporten?

stepsport en revalidatie
stepsport en revalidatie
In de top 5

Stepsport populairder dan ooit!

Dat zou zo maar kunnen. Tijdens het 033SKATE evenement in 2016 zagen we al bijna evenveel steppers als skaters. En we zien dat het steppen een bekende sport wordt in Nederland, doordat er overal stepclubs ontstaan.

Leuker dan hardlopen.

Op dit moment is hardlopen/ joggen, wielrennen, zwemmen, fitness en wandelen nog steeds populair. Al horen we van veel klanten dat ze deze sporten beoefenen voor de conditie. Niet direct omdat men het zo léuk vindt! Dus, waarom gaan er steeds meer mensen steppen?
Steppen is een uitgekiende én leuke combinatie van diverse sporten. Het is makkelijk te leren (iedereen kan het), aanschafkosten zijn relatief laag en een step gaat -zonder onderhoud- makkelijk 20 jaar of langer mee.

Veel caloriën verbranden.

Nog een voordeel: je verbrandt veel calorieën in een korte tijd en traint veel spiergroepen. Ook is het een gezellig sociaal gebeuren, omdat je tijdens het sporten makkelijker een gesprek voert.

Wil je een keer kennismaken met de stepsport? Informeer gerust bij ons in de winkel. Wil je zelf een stepclub oprichten? Wij helpen je graag met meerdere vormen van ondersteuning.
Wil je direct een step aanschaffen? We helpen je graag met het maken van de juiste keus. Natuurlijk kan je steps ook eerst huren. Kijk hiervoor op onze huursite.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort