Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Step met groot voorwiel, de voordelen op 1 rij

Een step huren of kickbike workshop met step met groot voorwiel of step voor volwassenen
style race 1
Dé snelle step voor langere mensen.

Step met groot voorwiel? Doen!

De Kostka steps zijn ook in te zetten op sportief gebied. Net als bij iedere andere sport moet je dit langzaam opbouwen. Intensief steppen moet niet onderschat worden. Het is een work out voor bijna je gehele lichaam. Benen, billen, onderrug en buikspieren worden getraind. Veel meer spieren dan met hardlopen bijvoorbeeld.

Tijdens het steppen til je je eigen gewicht steeds een beetje op en deze oefening is te vergelijken met de squadtraining op de sportschool.

Het optillen van je eigen lichaamsgewicht is ook de reden dat je van been moet wisselen. Door verzuring van je standbeen houdt je het niet lang vol om met 1 been te blijven steppen. Na tien keer kicken is het wisselen geblazen.

Een ander bijkomend voordeel van het steppen op de step met een groot voorwiel is dat je niet constant je gewrichten belast, wat bij hardlopen wel het geval is. Hierdoor kunnen mensen die knieblessures krijgen van het hardlopen prima overschakelen naar het steppen. Ook fysiotherapeuten hebben dit ontdekt.

Step met groot voorwiel

Bij intensief gebruik ligt het calorieverbruik tussen hardlopen en wielrennen in. Speciale kleding is niet nodig. Makkelijk zittende sportkleding en een paar goede hardloopschoenen is voldoende. Met de Footfighter Style Race step verbrandt je bij intensief steppen veel calorieën. Dit aantal ligt tussen hardlopen en wielrennen in. Daarnaast gebruik je met steppen veel meer spiergroepen.

Heb je last van overgewicht, knieproblemen door het hardlopen of gewoon geen zin meer om naar de sportschool te gaan? Probeer dan de step met groot voorwiel en ontdek hoeveel plezier je hier aan beleeft. Wil je eerst huren, neem dan een kijkje op onze huursite. Huren kan voor 2 uur, een dagdeel, maar ook voor een week of een maand. Een hele maand huren van een step met groot voorwiel kost maar € 60,- en je krijgt de helft hiervan retour bij aankoop!

Toersteps

Trainen op een tourstep (step voor volwassenen) is ontzettend leuk om te doen, maar vóóral gezond! Het is de veiligste en snelste manier om je conditie te verbeteren. Dankzij de hoge calorieverbranding kan je bovendien snel afvallen: tegen de 800 Kcal per uur. Terwijl het risico van blessures te verwaarlozen is.

Verder gebruik je veel spiergroepen en bouw je aan een beter figuur.
Toursteps zijn licht, snel en sportief. De beginnende sporter kiest eerder voor een oplossing zoals de Kostka Tour Fun. Ook de Yedoo Trexx en de Morxes Vendeta zijn mateloos populair. Stel je hogere eisen, kom dan de Morxes Monza of de Kostka Racer Pro eens testen. Van alle categorieën steps is de tourstep verreweg de meest populaire step voor volwassenen. Wil je meer snelheid, kies dan voor een racestep. Ga je off road, neem dan een cross-step. Allemaal zijn het step met groot voorwiel. 

De toursteps zijn licht, snel en sportief. De beginnende sporter kiest eerder voor een voordelige oplossing zoals de Kostka Tour Fun. Ook de Yedoo Trexx en de Morxes Vendeta zijn mateloos populair. Stel je hogere eisen, kom dan de Morxes Monza of de Kostka Racer Pro eens testen. Van alle categorieën steps is de tourstep verreweg de meest populaire. Wil je meer snelheid, kies dan voor een racestep. Ga je off road, neem dan een cross-step.

Doe de test en ontdek welke step het best bij jou past!

Sportsteps

Wil jij conditie opbouwen met een fijne duursport? Of 5 kilo afvallen? Dan is trainen op de racestep de ideale sport voor jou! Trainen op een racestep of sportstep is de ideale duursport. Het is niet alleen veel leuker dan andere duursporten, maar ook blessurevrij.
Steppen wordt zelfs aanbevolen bij het herstel van knie- en andere blessures. Niet voor niets noemen experts steppen “het nieuwe hardlopen” en stappen veel hardlopers over op de step met groot voorwiel.

Daarnaast is de sportstep een goed hulpmiddel bij verantwoord afvallen. Per uur kan je zo wel 800 kcal verbranden, waardoor per maand meerdere kilo’s. Steeds meer fabrikanten komen nu met een alternatief voor hardlopen en de keuze in racesteps wordt steeds groter. Alle grote merken zoals Kostka, Kickbike, Yedoo, Mibo en Morxes bieden jou een aantrekkelijke manier om snel conditie op te bouwen of snel een goed figuur te krijgen!

Doe de test en ontdek welke step het best bij jou past!

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort