Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Nieuwe samenwerking met fysiotherapeut Lijf en Visie

fysiotherapeut

lijfenvisie
Professionele, brede aanpak.

Lijf & Visie is een fysiopraktijk, waarbij fysiotherapie, manuele therapie, logopedie, (sport-) revalidatie, sportmedisch trainen en op hoogte trainen zich onder één dak bevinden. Lijf & Visie levert een bijdrage aan de kwaliteit van de gezondheid en het welzijn van de actieve mens in de regio Eemland. De praktijk kenmerkt zich door de persoonlijke benadering, professionele aanpak en jarenlange ervaring. Kortom, Lijf & Visie heeft alles wat de actieve mens nodig heeft om zijn functionele gezondheid te herstellen, te behouden en te optimaliseren. (Praktijk aan de Nijverheidsweg 8-06 in Soest).

Fysiotherapeut beveelt step aan

Steeds meer fysiotherapeut(en) zien de meerwaarde van de sportstep. Lijf en Visie in Soest neemt nu 2 maanden de proef op de som met 2 van onze Kickbikes. Wij zijn benieuwd of of de stelling:Steppen is de ideale training steppen heeft een positief effect op o.a. versteviging van spierweefsel rondom de gewrichten, door een professionele fysiotherapeut bevestigd wordt!

Meer informatie: www.lijfenvisie.nl

Trainen op een step voor volwassenen is ontzettend leuk om te doen, maar vóóral gezond! Het is de veiligste en snelste manier om je conditie te verbeteren. Dankzij de hoge calorieverbranding kan je bovendien snel afvallen: tegen de 800 Kcal per uur. Terwijl het risico van blessures te verwaarlozen is. Zo hoef je niet meer naar de fysiotherapeut.

Toursteps zijn licht en sportief

Off road steppen met de CrussisVerder gebruik je veel spiergroepen en bouw je aan een beter figuur. Toursteps zijn licht, snel en sportief. De beginnende sporter kiest eerder voor een oplossing zoals de Kostka Tour Fun. Ook de Yedoo Trexx en de Morxes Vendeta zijn mateloos populair. Stel je hogere eisen, kom dan de Morxes Monza of de Kostka Racer Pro eens testen. Van alle categorieën steps is de tourstep verreweg de meest populaire step voor volwassenen. Wil je meer snelheid, kies dan voor een racestep. Ga je off road, neem dan een cross-step.

De toursteps zijn licht, snel en sportief. De beginnende sporter kiest eerder voor een voordelige oplossing zoals de Kostka Tour Fun. Ook de Yedoo Trexx en de Morxes Vendeta zijn mateloos populair. Stel je hogere eisen, kom dan de Morxes Monza of de Kostka Racer Pro eens testen. Van alle categorieën steps is de tourstep verreweg de meest populaire. Wil je meer snelheid, kies dan voor een racestep. Ga je off road, neem dan een cross-step.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort