Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Kies voor de step voor woonwerkverkeer!

De beste step voor woonwerkverkeer.

Steppen is een uitstekende manier voor forenzen om de laatste kilometers van het station naar het werk af te leggen (of ander woonwerkverkeer), want steps zijn:

Een footbike of step voor volwassenen voor woonwerkverkeerSnel en efficiënt

Een step kan je snel van het station naar je werkplek brengen, vooral als er verkeer is of als de afstand te ver is om te lopen. Het kan vaak sneller zijn dan wandelen en soms zelfs sneller dan fietsen, vooral in druk stadsverkeer. De step is dus ideaal voor woonwerkverkeer.

Wendbaar voor woonwerkverkeer

Steps bieden een grote mate van wendbaarheid, waardoor je gemakkelijk door drukke straten kunt navigeren. Dit is vooral handig bij woon-werkverkeer in stedelijke omgevingen waar ruimte beperkt is. Op de fiets is het een stuk lastiger om voetgangers of andere weggebruikers te omzeilen.

Compact en draagbaar

Een step is over het algemeen licht van gewicht en gemakkelijk op te vouwen, waardoor het handig is om mee te nemen in het openbaar vervoer of op te bergen op je werkplek. Dit maakt het een praktische keuze voor forenzen.

JD Bug Magenta voor forenzen voor woonwerkverkeer

Ideaal voor meer lichaamsbeweging

Steppen is een vorm van lichaamsbeweging die je hartslag verhoogt en verschillende spiergroepen in je lichaam versterkt, zoals je benen, buikspieren en kernspieren. Door steppen toe te voegen aan je dagelijkse routine, krijg je een extra dosis (lichte) lichaamsbeweging zonder dat je extra tijd in de sportschool hoeft door te brengen.

opvouwbare elektrische step voor volwassenen

Milieuvriendelijk

Steppen is een milieuvriendelijk vervoermiddel, omdat het geen brandstof verbruikt en geen schadelijke emissies produceert. Door te kiezen voor steppen in plaats van een auto of zelfs een elektrische scooter, verminder je je ecologische voetafdruk.

Al met al is steppen dus een slimme en praktische keuze voor forenzen die de laatste kilometers van het station naar hun werk moeten afleggen, omdat het snel, wendbaar, draagbaar, goed voor de gezondheid en milieuvriendelijk is. Alle opvouwbare steps voor woonwerkverkeer vind je hier.

Een van de beste legale elektrische steps

Hoewel er veel verschillende elektrische steps op de markt zijn, kan de Stapstep als een van de beste legale elektrische steps voor woonwerkverkeer worden beschouwd vanwege een aantal unieke kenmerken:

Relatief licht

De Stapstep is ontworpen met draagbaarheid in gedachten. Deze legale elektrische is relatief licht van gewicht en kan makkelijk worden opgevouwen, waardoor het handig is om mee te nemen in het openbaar vervoer. Of om op te bergen op de werkplek. Dit maakt het ideaal voor forenzen die zowel de auto als openbaar vervoer gebruiken voor woonwerkverkeer.

Sneller op de e-step voor woonwerkverkeerElektrische step met groot bereik

De Stapstep heeft over het algemeen een behoorlijk bereik op een enkele lading, waardoor forenzen lange afstanden kunnen afleggen zonder zich zorgen te hoeven maken over opladen onderweg. Dit is vooral handig voor woonwerkverkeer waarbij de afstand tussen huis en werk te groot is om te lopen. Kies dan wel voor de Pro+, want die heeft een bereik van 60 kilometer.

Snelheid en efficiëntie

De Stapstep kan een behoorlijke snelheid halen en forenzen snel naar hun bestemming brengen. Dit is vooral handig voor drukke stadsstraten waar verkeer een probleem kan zijn, en waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn om op tijd op het werk te komen.

Milieuvriendelijk en legaal

Legale elektrische steps met trapondersteuning, zoals de Stapstep, zijn milieuvriendelijke vervoersmiddelen omdat ze geen schadelijke emissies produceren. Door te kiezen voor een elektrische step in plaats van een auto, draag je bij aan het verminderen van de luchtvervuiling en het verminderen van de ecologische voetafdruk tijdens woonwerkverkeer. Bovendien, je hoeft niet bang te zijn om aangehouden te worden, want elektrische steps met trapondersteuning zijn legaal!

step voor forenzenKostenbesparend woonwerkverkeer

Het gebruik van een elektrische step zoals de Stapstep kan op de lange termijn kostenbesparend zijn voor woonwerkverkeer in vergelijking met andere vervoersmiddelen, zoals auto’s of het openbaar vervoer. De kosten voor brandstof en openbaar vervoer kunnen aanzienlijk zijn, terwijl elektrische steps over het algemeen veel goedkoper zijn om te gebruiken en te onderhouden. Kijk voor de laatste ontwikkelingen even op onze Facebookpagina!

Al met al kan de Stapstep worden beschouwd als een van de beste legale elektrische steps voor woonwerkverkeer vanwege zijn draagbaarheid, bereik, snelheid, milieuvriendelijkheid en kostenbesparende voordelen.

ruime keuze van steps in webshop en stepwinkel.

Step Events biedt een waardevolle gelegenheid om de juiste keuze te maken bij het selecteren van een step voor woon-werkverkeer door verschillende belangrijke aspecten te belichten en de mogelijkheid te bieden om hands-on ervaring op te doen. Hier zijn enkele manieren waarop Step Events je kan helpen bij het maken van de juiste keuze:

Persoonlijke Demonstraties

Bij Step Events krijg je persoonlijke demonstraties van verschillende stepmodellen die geschikt zijn voor woonwerkverkeer. Door de mogelijkheid te bieden om de steps te zien, aan te raken en zelfs uit te proberen, kunnen potentiële kopers een beter begrip krijgen van de verschillende functies en prestaties van elke step.

Expertadvies

Bij Step Events is altijd een expert aanwezig die bekend is met de verschillende stepmodellen en hun toepassingen. We kunnen advies geven over welke step het meest geschikt is voor specifieke behoeften, zoals de af te leggen afstand, het terrein en het gewenste niveau van comfort en snelheid.

Netwerkmogelijkheden

Step Events biedt ook de kans om in contact te komen met andere stepgebruikers en liefhebbers. Door ervaringen te delen en in gesprek te gaan met andere mensen die al steps gebruiken voor woon-werkverkeer, kunnen potentiële kopers waardevolle inzichten krijgen en hun beslissing beter afwegen. Kom zeker een keer langs op zaterdag. Je ontmoet er bijna altijd gelijkgestemden of ervaringsdeskundigen.

footbike voor trainenProductvergelijking

Door verschillende stepmodellen naast elkaar te zien tijdens, kunnen potentiële kopers directe vergelijkingen maken op basis van functie, prijs en prestaties. Dit kan je helpen om de beste keuze te maken die past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Kortom, Step Events biedt een interactieve en educatieve omgeving waarin potentiële kopers de kans krijgen om verschillende stepmodellen te verkennen, expertadvies in te winnen en ervaringen te delen met andere stepgebruikers. Dit alles helpt bij het maken van een weloverwogen keuze bij het selecteren van een step voor woonwerkverkeer.

 

Voor woonwerkverkeer heb je de keuze uit drie soorten vouwsteps

  1. Vouwsteps met grote wielen, niet elektrisch, zoals de Mibo Split
  2. Vouwsteps met kleine wielen, idem, zoals de Micro Suspension
  3. Opvouwbare elektrische steps, zoals de Kick&Go

1. De Mibo Split, óók geschikt voor langere afstanden5 C pUB1

De Mibo Split combineert het beste van werelden. Een snelle step en een handig opvouwbaar sportmiddel: een sport vouwstep. Ideaal als je midden in de stad woont en graag in de natuur wil steppen. Vouw gewoon je sportstep op en neem hem mee in de kofferbak naar het bos. De Mibo Split heeft alle uitstekende rijeigenschappen van de Mibo Universe! Vooral in de Randstad populair.

2. De Micro Suspension, licht in gewicht en handig in gebruik,Micro Black Classic vouwstep voor forenzen, de beste step voor woon-werkverkeer

Verras jezelf met de Micro Suspension! Niet eerder kon je je zo comfortabel op een inklapbare step over klinkers voortbewegen. Dankzij de geveerde voorvork én dito achterwielophanging. Daarnaast is deze step volledig van aluminium en dus erg licht in gewicht. En,  je vouwt hem met één simpele handeling op.
Dus, ben je het gestuiter op de klinkerwegen naar kantoor of school he-le-maal zat? Dan is deze coole vouwstep voor jou dé oplossing. Verkrijgbaar in warm brons en cool black. Past onder iedere zitplaats in trein of bus. Ook ideaal voor grotere kids!

3. De Kick&Go, een legale elektrische stepKick&go legale elektrische step voor forenzen

Met de Kick&Go haal je niet alleen de fijnste LEGALE elektrische step in huis, maar óók de e-step met de fijnste eigenschappen en scherpste prijs. Zo heeft deze e-step de motor in het voorwiel (veiliger), een schijfrem achter (ook veiliger).

De Plus heeft bovendien een grote heldere display (fijn), een afneembaar slot (alweer veilig) én ergonomische handvatten (ook fijn).

Daarnaast zorgen de lekvrije banden voor meer zekerheid. En de scherpe prijs voor meer voordeel. Rij voortaan snel, veilig en legaal naar werk of huis. Vouw hem snel op en bewaar hem onder je bureau of de bank in de trein. Handiger kunnen we het niet maken. Wel voordeliger, want je betaalt nog geen cent per kilometer. Maak vandaag een proefrit: 06-11516840.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort