Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Een nr 1 nieuw stepmerk: Morxes, gegarandeerd de absolute top.

Morxes, nieuw stepmerk

Ben jij de meest kritische duursporter? Stel jij de allerhoogste eisen aan je materiaal? Niet alleen aan  innovatief ontwerp, maar vooral aan snelheid, duurzaamheid en kwaliteit? Dan gaat er nu een

Morxes is het nieuwe stepmerk
Het frame van de Morxes kan tegen een stootje

wereld voor je open. Want er is nu een nieuw stepmerk dat aan de allerhoogste eisen voldoet. Morxes biedt je de overtreffende trap in ontwerp, materiaal én gebruikte onderdelen.

Enige stepmerk met CrMb frame.

Als enige ter wereld gebruikt Morxes chroom-molybdeen, het best denkbare materiaal voor het frame van een sportstep. Dit materiaal wordt toegepast in gegoten, getextureerde profielen die extreme krachten kunnen weerstaan en een draagvermogen van meer dan 200 kg hebben. Het resultaat: perfecte rijeigenschappen met behoud van het slanke ontwerp.

MORXES past uitsluitend premium componenten toe in plaats van Chinese “low end” zoals de meeste stepmerken. Dat maakt dat de Morxes in een hoger prijssegment opereert, maar een een nóg hogere rijervaring en comfort biedt. Dat geldt voor de remmen, velgen en banden, maar zeker ook voor de Japanse industriële lagers die zorgen voor minder rolweerstand en meer rijgenot. Banden step komen uit de Continental en Michelin stal. Beide merken hebben een veel betere samenstelling, stevigere wanden en een langere levensduur. De Avid V-brakes voelen prettig aan en garanderen uw veiligheid, zelfs tijdens lange afdalingen.

Het nieuwe stepmerk Morxes
De mooie lijn van het Morxes frame

Een nieuw stepmerk: Morxes

Morxes steps in de winkel

Inmiddels staan de eerste modellen van dit nieuw stepmerk in de winkel in Amersfoort. Kom gerust kijken. Kom de Morxes steps gerust vergelijken elk concurrerend stepmerk. Want in Amersfoort staan de meest gangbare modellen van Kickbike, Kostka, Mibo, Crussis en Yedoo. En niet voor niets zijn wij de marktleider als het gaat om verkoop van steps voor volwassenen aan particulieren en bedrijven. Wil je liever on line bestellen? Dat kan. Vaak valt er ook nog voordeel te behalen. Kijk snel op https://step-kopen.eu/. Wil je liever eerst een step huren? Hiervoor hebben we een nieuw stepmerk beschikbaar! Kijk op http://www.sportstep.nl

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort