Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De handige Micro vouwstep, zelfs mrs. Cameron gebruikt er 1.

Micro vouwstep
Micro vouwstep
Mrs Cameron op de Micro vouwstep

Ontdek het gemak van de Micro vouwstep.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de step. Op het gebied van sporten, conditie en lekker steppen met je hond. Maar ook de forens krijgt in de gaten hoe handig de step is voor woon-werkverkeer. Hij weegt bijna niks, is makkelijk opvouwbaar en je stop hem zó in een handige draagtas.

Zelfs de vrouw van David Cameron gebruikt de “scooter” om naar Downingstreet 10 te gaan.

Vooral op de lange perrons van grote stations is de Micro vouwstep een ideaal vervoersmiddel. Je komt lekker snel vooruit, dankzij het lichte aluminium frame en de luchtbanden die het rijden ook veel comfortabeler maken dan de harde wieltjes van de goedkopere step. Voorts mag je overal komen en gaan, want op de Micro vouwstep ben je een voetganger voor de wet. Hier vind je alle informatie over vouwsteps.

Behalve Micro zijn er andere merken die aan de weg timmeren. De bekende fabrikant van schaatsen Nijdam levert tegenwoordig ook vouwsteps in een wat voordeligere prijsklasse. Ook JD Bug heeft een prima step voor een prettige prijs. Alle steps staan klaar om te bewonderen in onze stepwinkel in Amersfoort. Maar het advies is: probeer eerst de Micro vouwstep.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk dan even op onze Facebook pagina.

Kies je eigen vouwstep

Micro biedt een breed assortiment aan opvouwbare steps en de Black Deluxe is er slechts een van. Elke Micro vouwstep heeft grotere 200mm wielen, een aluminium frame en een lage voetplank voor sneller transport. De verschillen vind je in:

  • verende of vaste voorvork
  • flexibele of rigide voetplank
  • voetplank met of zonder schokabsorbering
  • luchtbanden (bijvoorbeeld de Micro Flex Air) of massieve wielen met schokabsorberende binnenkant.

Je bestelt de Micro vouwstep van jouw keuze hier veilig en gemakkelijk. Wij leveren binnen 2 werkdagen en je krijgt een 7 daagse retourgarantie. Echter, zorg er wel voor dat de step onbeschadigd en in originele verpakking terug gestuurd wordt. In de stepwinkel in Amersfoort staan alle modellen voor je klaar. Maar woon je verder weg, dan is dit een goed alternatief.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort