Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Maak een afspraak!

Maak een afspraak in de enige fysieke stepwinkel

Het maken van een afspraak voor advies bij de aankoop van een step kan verschillende voordelen bieden, waaronder:

Persoonlijke Begeleiding

Een afspraak voor advies biedt persoonlijke begeleiding en expertise. Een deskundige kan u helpen bij het kiezen van een step die past bij uw behoeften, rekening houdend met uw specifieke wensen, gebruiksfrequentie en de omgeving waarin u de sportstep wilt gebruiken.

Maak een afspraak in de enige echte stepwinkel in de Randstad
Ruim assortiment

Gepersonaliseerd Advies

Een professional kan gepersonaliseerd advies geven op basis van uw lengte, gewicht en rijervaring. Dit kan helpen bij het selecteren van een step die comfortabel en veilig voor u is om te gebruiken.

Productkennis

Een adviseur kan uitgebreide kennis delen over verschillende stepmodellen, merken, functies en accessoires. Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen op basis van gedetailleerde informatie.

Demonstratie van Functies tijdens een afspraak in de stepwinkel

Tijdens een afspraak kunt u vaak de steps uitproberen en de functies ervan demonstreren. Dit stelt u in staat om de prestaties, het comfort en de rijeigenschappen van de step te ervaren voordat u tot aankoop overgaat.

De echte stepwinkel voor dé blessurevrij duursport. Maak een afspraak.
Ontmoet andere steppers bij de stepwinkel!

Vragen en Antwoorden

U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen en eventuele twijfels weg te nemen. Dit zorgt voor een beter begrip van de step die u overweegt te kopen en eventuele garantie- of onderhoudsgerelateerde zaken.

Aanvullend Advies over Onderhoud

Naast het kiezen van de juiste step kan een adviseur tips geven over onderhoud en verzorging om de levensduur en prestaties van de step te optimaliseren.

Mogelijkheid tot Vergelijking

Tijdens de afspraak kunt u verschillende modellen vergelijken en de voor- en nadelen ervan bespreken. Dit helpt bij het nemen van een geïnformeerde beslissing op basis van uw voorkeuren en budget.

privacy verklaring voor aankoop steps voor volwassenenSpeciale Aanbiedingen en Deals

Soms biedt Step Events speciale aanbiedingen of deals aan die alleen beschikbaar zijn voor klanten die een afspraak maken. Dit kan resulteren in extra voordelen of kortingen.

Kortom, een afspraak voor advies bij de aankoop van een step biedt u de kans om deskundig advies te ontvangen, de step uit te proberen en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van uw behoeften en voorkeuren. Het kan resulteren in een betere aankoopervaring en een step die perfect aansluit op uw wensen.

Afspraak i.v.m. Coronacrisis

In verband met de Coronacrisis werken wij alleen op afspraak. Bel met 06-11516840 of mail [email protected]. Kijk voor de nieuwste ontwikkelingen op onze Facebook pagina.


Contact

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort