Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De loopfiets, bewezen mobiliteitsoplossing voor senioren.

loopfiets step
P1060031
Mobiliteit voor senioren
Nieuw! De loopfiets, een mobiliteitsoplossing voor senioren. Ben je wat minder mobiel? Kom kijken naar de nieuwe oplossingen van Footfighter en Kostka. De Kostka Reha is feitelijk een Kostka Tour Max met een losse stang en zadel er op gemonteerd. Die stelt je in staat de meeste afstanden veilig en comfortabel af te leggen.

Veilig op de nieuwe loopfiets.

Niet iedereen voelt zich op latere leeftijd nog veilig op een (elektrische) fiets. Maar met de loopfiets voel je je vertrouwd met twee benen aan de grond. Vallen is niet langer een optie. Tegelijkertijd beweeg je vlot en comfortabel door stad en land op een fraai ogend vervoersmiddel.
loopfiets step
Vlotte verschijning

Sportieve oplossing

De loopfiets valt nauwelijks op tussen de fietsers in het straatbeeld. Bovendien stelt hij je in staat zelfstandig boodschappen te doen en op visite te gaan. Doe weer mee met de anderen en ga op stap met deze handige en betaalbare oplossing.Ook verkrijgbaar met een handige, afneembare mand.

Alternatief voor wandelen of hardlopen

Voor diegenen die de loopfiets aanschaffen na een operatie of revalidatie, kan de step naderhand uitstekend dienstdoen als sportmiddel. Immers, je hoeft alleen maar de stang met zadel te verwijderen. Vervolgens kan je verder werken aan je conditie. Steppen is een hele fijne, blessurevrij sport. En daarnaast een uitstekend alternatief voor wandelen, fietsen of hardlopen.

Mee in de trein

De loopfiets van Kostka weegt nog geen tien kilo en heeft geen uitstekende of vette delen zoals trappers of een ketting. Daardoor neem je hem gemakkelijk mee in de trein. Of in de kofferbak van de auto. Ook belangrijk: je blijft in beweging! Al loopfietsend train je been- en buikspieren. Daardoor blijf je langer fit en mobiel. Bel ons vandaag nog voor een uitgebreide proefrit! Of kijk even op onze Face Book pagina

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort