Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Legale krachtige elektrische Kostka E-Tour Fold vouwstep

kostka e-tour fold vouwstepvoor forenzen
kostka e-tour fold voor forenzenDe Kostka E-Tour Fold vouwstep: Hét alternatief voor de elektrische fiets: compact, licht, snel, comfortabel én makkelijk mee te nemen in auto of trein. Nu ook verkrijgbaar is opvouwbare versie.
Woon jij wat verder van je werk? Geen zin in de tijdrovende files en de peperdure parkeerplaatsen? Ook nog lekker (even tussendoor) sporten als je er zin in hebt? Of gewoon relaxed rijden zonder je in te spannen?

De Kostka E-Tour Fold vouwstep: ideaal voor forenzen

Kostka E-Tour FoldDan is de Kostka E-Tour Fold dé oplossing voor jou! Een sportieve tourstep enerzijds, identiek aan de legendarische Tour Max die veel gebruikt wordt voor duursporten. En een handig elektrisch vervoersmiddel anderzijds, dat je snel van A naar B brengt. Kijk ook even op onze huursite voor het huren van een (niet elektrische) step!

Ook om te sporten!

De Kostka E-Tour Fold is met name geliefd bij forenzen die een sportieve onderbreking van hun drukke werkdag willen. Maar ook een comfortabele oplossing zoeken voor woon-werkverkeer. Want de E-Tour neem je vlot mee in trein of de kofferbak van je eigen auto.
Anderzijds, in het weekend schakel je de motor uit en je hebt een vrijwel perfecte toerstep om lekke calorieën te verbranden. Meer informatie vind je hier.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort