Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Kickbike Sport 4 in nieuwe kleur!

Kickbike Sport 4

kickbike sport g4 blauwNieuwe kleur blauw voor Kickbike Sport 4!

De Kickbike Sport 4 is al jaren de meest verkochte step ter wereld: stabiel, rotsvaste wegligging, licht, snel en fraai ontworpen door Finse topontwerpers.

Kickbike Sport 4 in de stepwinkel
Te bewonderen in de stepwinkel

Deze designstep wordt nu nóg mooier in de nieuwe kleur Kobalt Blauw. En oogstrelend, dankzij de halfmatte afwerking. Wees nu één van de eersten in Nederland om je sportieve ambities vorm te geven met dit topontwerp!

Nu uit voorraad leverbaar. Mét gratis slot en verlichting tot 1 januari 2020! Kijk voor de nieuwste acties en voordelen ook op onze facebook pagina.

Ook de andere kickbikes mogen er zijn. In de kleuren matzwart, metallic oranje en Ferrarirood zijn het ware kunstwerkjes en toonbeelden van geslaagd industrieel ontwerp. Kies je Kickbike nu in de winkel of koop hem in onze webshop.

De Kickbike Sport G4 heeft alles in zich voor jarenlang plezier: een uitontwikkeld ontwerp met gepatenteerde footboard, dat in hoogte instelbaar is. Een soepellopende step waarmee je prima snelheid maakt. En, met deze step met grote wielen kan je zelfs deelnemen aan stepevenementen. In ieder geval de “Volkswagen” onder de sportsteps (step grote wielen) die zich prima leent om lekker te trainen of ontspannen door het landschap te steppen.

Vierde generatie Kickbike Sport G4

Op de Kickbike WalkyDog
Op de Kickbike kan je een WalkyDog monteren.

Ruim 20 jaar na het licht gezien te hebben is de sportstep definitief volwassen. De Kickbike Sport 4 is de vierde generatie waarin alle verbeteringen verwerkt zijn. Goede rij-eigenschappen, degelijk en met een hoge inruilwaarde. Wil je zekerheid? Vaak steppen? Geen twijfels over afwerking? Kies dan voor de 4. Wil je een snellere step? Kijk dan eens naar de Race Max! Wil je een step huren, kijk dan eens op onze huursite!

Compleet uitgerust

Als er iets is waarin deze step voor volwassenen zich onderscheidt, dan is het de complete uitrusting. Als een van de weinige steps voor volwassenen heeft de Kickbike Sport G4 spatborden voor en achter, een handige standaard, reflectoren en een verstelbaar stuur. Dat zorgt er voor dat je ook onder minder ideale weersomstandigheden je ideale duursport kunt beoefenen. Verder kan je ook comfortabel steppen als je wat langer bent. Dankzij een draagvermogen van 130 kilo is deze Kickbike een goed hulpmiddel bij verantwoord afvallen of als je te zwaar bent. Tenslotte, je maakt van de Kickbike gemakkelijk een hondenstep met de WalkyDog.

Gratis verzending

Wij versturen de Kickbike Sport G4 gratis en binnen 2 werkdagen. Montage is eenvoudig. Je hoeft alleen het voorwiel en het stuur te monteren. Natuurlijk kan je ons bellen als er toch iets niet soepel loopt. Daarnaast krijg je van ons een retourgarantie van 7 dagen. Let wel op dat de step dan in originele en onbeschadigde staat teruggestuurd moet worden. Bewaar daarom de originele verpakking. Ben je op zoek naar een alternatief? Kijk dan eens naar de Kostka Tour Max.

Kickbike Sport G4 Dog allround hondenstep.
De meeste populaire kleur.

Populaire step met luchtbanden

De G4 zag ongeveer 10 jaar geleden als eerste echt populaire step met luchtbanden het levenslicht en we zien meteen een aantal verbeteringen. Een verbeterde, stijvere, rechte voorvork en een nieuwe voetplank. Deze is geïntegreerd in het frame, draagt bij aan de stijfheid en is in hoogte instelbaar. De kenmerkende ronde openingen maken het wisselen van been gemakkelijker en de stroeve strip zorgt voor grip bij nat weer. Ook de verkrijgbaarheid in 4 kleuren draagt bij aan de aantrekkelijke vormgeving.

Verbeteringen op step voor volwassenen

De Kickbike in de stepwinkel
Veel Kickbikes in de stepwinkel

Genoemde verbeteringen maken de G4 een echte alleskunner. Op oneffen terrein stel je de plank hoger in en je raakt minder de grond. Zowel bij droog als nat weer, verwissel je makkelijk van been. De rolweerstand is niet zo groot, maar kan beter en racebanden doen wonderen. Voor lekker recreatief steppen of relaxed trainen een prima step. Bij stepclubs rijdt de meerderheid op een G4.

Veel modellen sportsteps

De Kickbike Sport 4 stept fijn, maar is geen snelheidsmonster. In dat opzicht is hij door zijn aluminium broertjes, de Race max en de Race max 28/28 ruimschoots ingehaald. Ook de Kostka racesteppen en idem de Mibo’s doen het veel beter. Een directe concurrent als de Kostka Tour G6 is in veel opzichten innovatiever en (daardoor?) sneller. Binnen de Kickbike stal valt mij de Cruise max op met zijn aluminium frame en Schwalbe banden.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort