Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Kickbike Cruiser Max, topstep met frame Race max!

products Cruise MAX Royal Blue angleView web

Kickbike Cruiser Max: maar één van de vele modellen!

Bij Step Events heb je heel veel keuze. En dit is één van de vele voordelige aanbiedingen die je in Amersfoort kan bewonderen. Een soepellopende aluminium step, de Kickbike Cruiser Max met een doordacht design, waaraan vele jaren aan ontwikkeling aan vooraf ging. Ondanks zijn stoere uiterlijk weegt hij nog geen 10 kilo. Voorzien van topbanden  met maximale grip en minimale rol weerstand. Naar keuze met een cruise- of recht stuur. 

COMPLEET GEMONTEERD IN DE WINKEL?

In onze winkel in Amersfoort staan alle steps volledig gemonteerd, nagekeken en afgesteld voor je klaar. Daarnaast krijg er een pompje en gereedschap gratis bij en er is een keur aan accessoires voorradig. Bovendien profiteer je van uitgebreid en deskundig advies en maak je desgewenst op alle modellen een uitgebreide proefrit.

Andere merken dan de KickBike Sport G4?

Ondertussen zijn er ook andere merken in opkomst. De Crussis, Mibo, Yedoo, Morxes en Kostka komen op de markt met modellen die qua eigenschappen vergelijkbaar of soms zelfs beter zijn dan de marktleider. Een step kopen wordt dus steeds leuker: er is meer keuze. Dat die keuze niet altijd even gemakkelijk is, blijkt dagelijks in onze stepwinkel. Bij het testen heeft de één een duidelijke voorkeur, de ander pakt steeds weer een andere step. Regelmatig komt het voor dat men voor het ene model langskomt, maar toch met een andere step, zoals de Kickbike Cruiser Max (en een blij gezicht) de deur uit gaat. Wil eerst weten wat de beste steptechniek is? Kijk dan op onze instructiepagina!

Vrijwel alle modellen uit voorraad

Dat bewijst het belang van een goed advies enerzijds. Maar ook de mogelijkheid om alle steps te testen anderzijds. Er is geen winkel in Nederland die alle grote merken, Kickbike, Crussis, Mibo, Yedoo, Morxes en Kostka uit voorraad kan leveren. En meestal in de door u gewenste kleur. Het loont dus echt de moeite om de step die je zoekt hier uit te kiezen. En dat kan maar net de Kickbike Cruiser Max zijn! BEL ONS WEL EVEN, WANT DE OMLOOPSNELHEID IS HOOG! Daarnaast zijn er regelmatig voordelen: kortingen op populaire demomodellen, gratis accessoires en speciale acties. Ook de mogelijkheid om eerst een step voor een hele maand te huren spreekt veel potentiële kopers aan. Na een maand weet je zeker of steppen op een sportstep écht jouw sport is! Kijk voor alle acties ook op onze Facebook pagina.