Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Kickbike City G4: de handige elegante shopper.

Kickbike City Dog G4 voor in de stad

Footfighter City 15 1
De gezelligste step ooit: de Kickbike City.

Nieuw in het assortiment: de City, een elegante shopper. Een soepel lopende en modieuze sportstep. Geschikt om gezellig shoppen te combineren met lekker bewegen.

De City is een vlotte step, licht in gewicht, stept erg vlot dankzij het lage footboard en is handig in gebruik. Deze step

Kickbike City, ook in zwart
Kickbike City, ook in zwart

voor volwassenen heeft een lichtgewicht metalen anti-slip voetboard, V – remmen voor en achter en spatborden De handige zijstandaard, bel, reflectoren en bidonhouder horen eveneens bij de standaard uitrusting, evenals de grote mand, slot en spiegel. Ideaal voor gebruik in de stad of korte ritten samen met vriendinnen of kids. Al met al maakt dat hem tot een elegante shopper.

Kickbike City, een lichte, veilige step

Deze lichte, veilige step is óók uitermate geschikt voor intern transport in ziekenhuizen of andere locatie met grote oppervlakten. Wilt u dat uw personeel zich sneller en veiliger door lange gangen voortbeweegt? Vraag dan naar een gratis demonstratie en een voorstel op maat.

De KICKBIKE CITY is ook te testen in Amersfoort. Kijk hiervoor op www.step-kopen.eu. Wil je liever een step huren, ga dan naar sportstep.nl.

Kickbike City G4: handig in dagelijks gebruik.

Step is handig voor intern transportWil je lekker recreatief steppen door de stad? Onderweg even samen met vriendinnen een winkel binnenlopen? Je boodschappen snel kwijt in het handige mandje? Dan is de Kickbike City wat voor jou. Ook erg geschikt om lekker de omgeving te verkennen en tegelijk aan je conditie te werken. Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is de Kickbike City G4 ook makkelijk mee te nemen in de auto.

Óók geschikt als bedrijfsstep! 

Deze lichte, veilige step voor volwassenen is óók uitermate geschikt voor intern transport in ziekenhuizen of andere locatie met grote oppervlakten. Wilt u dat uw personeel zich sneller en veiliger door lange gangen voortbeweegt? Vraag dan naar een gratis demonstratie en een voorstel op maat. Met mand: € 299,-.

Lekker ontspannen

Deze City G4 is tevens één van de meest voordelige steps en heeft zijn duurzaamheid ruimschoots bewezen. In ons verhuurbedrijf doen wel 30 City’s dienst als huurstep en vallen bij alle huurders goed in de smaak. Vooral bij de dames die graag hun handtas in het handige mandje meenemen. Ben je op zoek naar een sportievere step, kijk dan eens naar de Kickbike Sport G4

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË.

In de stad is de Kickbike City G4 de ideale step. Je ontdekt het zelf met deze nieuwe fraaie City G4. Dit G4 frame is nieuw ontworpen voor het City model, zodat deze step compacter is dan de

bezoek de step winkel
Veel keus in de stepwinkel

‘Sport G4′. Ideaal voor recreatief gebruik of steppen met je hond.

Wij versturen deze fijne step gratis en binnen 2 werkdagen. Daarnaast krijg je een korting van € 20,- als je deze hippe step voor volwassenen in een doos thuis laat bezorgen. Montage is eenvoudig. Je hoeft alleen het voorwiel en het stuur te monteren. Natuurlijk kan je ons bellen als er toch iets niet soepel loopt. Daarnaast krijg je van ons een retourgarantie van 7 dagen. Let wel op dat de Kickbike City dan in originele en onbeschadigde staat teruggestuurd moet worden. Bewaar daarom de originele verpakking.

In de stad is de Kickbike City G 4 de ideale step. Je ontdekt het zelf met deze nieuwe fraaie City G4. Dit G4 frame is nieuw ontworpen voor het City model, zodat deze step compacter is dan de ‘Sport G4′. Ideaal voor recreatief gebruik of steppen met je hond.

Voordeel van fysieke winkel

Step Events bied je alle voordelen van een fysieke winkel waar je zelf de steps kunt testen. Daarnaast kan je terecht in onze webwinkel, waar er op veel modellen voordeel te behalen valt.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort