Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De Kick&Go elektrische step voor forenzen.

Legale elektrische step voor forenzen, de Kick&Go. De beste step voor woon-werkverkeer.

Kick&Go, dé ideale en legale elektrische step voor forenzen.

Kick&Go step voor forenzenDe Kick&Go legale elektrische step is een opwindende toevoeging aan het vervoerslandschap, vooral voor forenzen. Met zijn compacte formaat, milieuvriendelijke aard en efficiënte mobiliteit biedt deze elektrische step talloze voordelen voor pendelaars. Grootste voordeel: de Kick&Go is een legale elektrische step voor forenzen dankzij de trapondersteuning. Laten we eens duiken in enkele van de meest opvallende voordelen die deze innovatieve vervoerswijze te bieden heeft.

Milieuvriendelijkheid

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van de Kick&Go legale elektrische step voor forenzen  is de milieuvriendelijkheid. In vergelijking met auto’s en andere gemotoriseerde voertuigen stoot deze step geen schadelijke emissies uit. Hij werkt op elektriciteit, waardoor hij een uitstekende keuze is voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en bijdragen aan een schonere omgeving.

Gemak en Draagbaarheid

De Kick&Go elektrische step voor forenzen is uiterst draagbaar en gemakkelijk te vervoeren. Met zijn opvouwbaar ontwerp kan hij eenvoudig worden opgevouwen en meegenomen in treinen, bussen of zelfs in de kofferbak van een auto. Dit maakt hem zeer geschikt voor pendelaars die verschillende vervoersmiddelen moeten combineren tijdens hun dagelijkse reis.

Tijd- en Kostenbesparend

De ideale elektrische step voor forenzenHet gebruik van een legale elektrische step voor woon-werkverkeer kan aanzienlijk bijdragen aan tijds- en kostenbesparingen. In vergelijking met autorijden in druk stadsverkeer kan de step files vermijden en gemakkelijk door smalle straten en drukke gebieden manoeuvreren. Bovendien zijn de operationele kosten, zoals opladen, aanzienlijk lager dan die van auto’s of motorfietsen, waardoor het een economisch aantrekkelijke optie is.

Gezondheidsvoordelen van de Kick en Go legale elektrische step

Hoewel het gebruik van een elektrische step voor forenzen minder intensief is dan fietsen of wandelen, biedt het nog steeds voordelen voor de gezondheid. Het vereist immers enige fysieke activiteit, vooral bij het balanceren en sturen. Voor mensen die een zittende kantoorbaan hebben, kan het gebruik van een elektrische step een welkome vorm van lichaamsbeweging zijn, zij het in mindere mate dan intensievere vormen van lichaamsbeweging.

Vermindering van Overbelasting van Openbaar Vervoer

Met de groeiende drukte in het openbaar vervoer in stedelijke gebieden kan het hebben van een elektrische step een aanzienlijke verlichting bieden. Het stelt forenzen in staat om kortere afstanden af te leggen tussen haltes of stations, waardoor ze de overbelasting van treinen, bussen en metro’s kunnen verminderen.

Verbeterde Mobiliteit en Toegankelijkheid

Kies voor de Kick&Go, de ideale step voor forenzen.Voor mensen met mobiliteitsbeperkingen kan de Kick&Go legale elektrische step een uitkomst zijn. Het biedt een gemakkelijke manier om korte afstanden af te leggen zonder te veel fysieke inspanning. Dit kan de toegankelijkheid vergroten en mensen in staat stellen om gemakkelijker en zelfstandiger te reizen.

Legale elektrische step

De Kick&Go legale elektrische step biedt een scala aan voordelen voor woon-werkverkeer, waaronder milieuvriendelijkheid, draagbaarheid, kostenbesparing en verbeterde mobiliteit. Met de voortdurende evolutie van stedelijke mobiliteit is de opkomst van elektrische steps als een veelbelovende en praktische vervoersoptie een opwindende ontwikkeling voor pendelaars wereldwijd.

Voor de laatste ontwikkelingen, kijk even op onze Facebook pagina!

Inbeslagname illegale elektrische stepsHoe de politie illegale elektrische steps in beslag neemt en hoe vaak.

Het in beslag nemen van illegale elektrische steps neemt de laatste maanden sterk toe. De politie onderneemt nu daadwerkelijk actie  om illegale elektrische steps in te vorderen. En, er worden forse boetes uitgedeeld:

Identificatie van illegale steps

In de praktijk zal de politie zal eerst moeten vaststellen dat de elektrische steps in kwestie illegaal zijn. Dit kan het gevolg zijn van het overtreden van specifieke regelgeving, zoals het overschrijden van de maximale snelheid, ontbrekende veiligheidskenmerken of het gebruik op verboden locaties.

Surveillance en handhaving

Politieagenten kunnen patrouilleren in gebieden waar het gebruik van elektrische steps verboden is of waar specifieke regels worden overtreden. Dit kan gebeuren op straten, trottoirs, fietspaden of andere openbare plaatsen waar het gebruik van elektrische steps gereguleerd wordt.

Ongeluk met illegale elektrische stepsStopzetten van overtreders

Als een politieagent een persoon ziet die een illegale elektrische step gebruikt, kunnen ze de persoon aanhouden en vragen stellen over het gebruik van de step. Ze kunnen ook een controle uitvoeren om de conformiteit van de step met de geldende regelgeving te verifiëren. In het geval van de Kick&Go, een legale step voor forenzen, hoeft de agent in kwestie slechts de QR-code op het spatbord te scannen en komt meteen vast te staan dat het hier om een step met trapondersteuning gaat. De verklaring van het ministerie leest u hier.

Inbeslagname

Als de step als illegaal wordt geïdentificeerd, zal de politie besluiten om de step in beslag te nemen. Dit betekent dat de step uit het bezit van de eigenaar wordt genomen en wordt overgebracht naar een specifieke locatie, zoals een impound- of opslagplaats. Met een legale step voor forenzen zal dit niet het geval zijn.

De eerste legale elektrische step voor forenzen.

Juridische stappen

Afhankelijk van de wet- en regelgeving kunnen er juridische stappen worden ondernomen tegen de eigenaar van de illegale step. Dit kan resulteren in boetes, gerechtelijke procedures of andere sancties, afhankelijk van de ernst van de overtreding. In geval waarin de bestuurder een ongeval met letsel veroorzaakt, zijn de gevolgen mogelijk véél ernstiger. Illegale elektrische steps zijn immers niet RDW-goedgekeurd en dus niet verzekerd. Ziekenhuiskosten kunnen in de tien- tot honderduizenden euro’s lopen!

Hoe vaak dit gebeurt, kan sterk variëren afhankelijk van de handhaving van de wet- en regelgeving in een bepaald gebied, de beschikbare middelen van de politie en de mate van overtreding door de gebruikers van elektrische steps. In stedelijke gebieden met veel elektrische stepgebruikers zal handhaving vaker voorkomen. Het is belangrijk op te merken dat wetten en handhavingspraktijken met de tijd kunnen veranderen, dus het is altijd goed om de meest actuele lokale wetgeving te raadplegen.

Legale elektrische steps in de stepwinkel

In de stepwinkel in Amersfoort staan 2 merken steps met trapondersteuning klaar om door jou getest te worden: de StapStep die al wat langer op de markt is en de eerder genoemde Kick&Go. Beide merken hebben zo hun eigen voordelen. Zo is de StapStep compacter op te vouwen, dankzij het in hoogte verstelbare stuur en de inklapbare handvatten. De Kick&Go onderscheidt zich door de in het voorwiel geplaatste motor en de schijfrem achter. Beide merken leveren kwalitatief hoogwaardige producten en kennen een goede garantieregeling, mócht er iets mankeren.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort