Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Familiefeest op de step in Amersfoort!

steppen in de winter met stepinstructies en voor het familiefeest in Amersfoort

Vier je familiefeest in Amersfoort!

Er zijn verschillende redenen waarom Amersfoort een uitstekende locatie is voor het vieren van een familiefeest in plaats van Amsterdam:

gezellig terras in Amersfoort voor personeelsuitje en familiefeest
Gezelligheid troef!

Centrale ligging

Amersfoort ligt centraal in Nederland en is daardoor voor veel familieleden goed bereikbaar. Of ze nu uit het noorden, zuiden, oosten of westen komen, Amersfoort is -als alternatief voor Amsterdam- vaak relatief makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Veelzijdige locaties voor een familiefeest

Amersfoort biedt diverse locaties die geschikt zijn voor familiefeesten, van sfeervolle restaurants en gezellige cafés tot historische gebouwen en groene parken. Er is voor elk wat wils, afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste sfeer. Bovendien, op de step kom je overal, ook in het voetgangersgebied. Want op de step ben je voetganger voor de wet!

Historische charme

De historische binnenstad van Amersfoort met zijn schilderachtige grachten, oude kerken en gezellige pleinen vormt een prachtig decor voor een familiefeest. Het is een plek waar jong en oud zich thuis zullen voelen en waar veel te ontdekken en te beleven is. Vlak bij het centrum vind je het mooie Park Randenbroek, bij mooi weer de mooiste plek voor een familiepicknick!

scholieren 902x650 1Activiteiten en bezienswaardigheden

Naast het familiefeest zelf zijn er in Amersfoort, als alternatief voor Amsterdam tal van activiteiten en bezienswaardigheden die geschikt zijn voor familie-uitjes, zoals rondleidingen door de stad, boottochten over de grachten, bezoeken aan musea en attracties voor kinderen.

Gezelligheid

Amersfoort staat bekend om zijn gezellige sfeer en gastvrije inwoners. Of je nu samen wilt dineren, borrelen, spelletjes spelen of gewoon bijpraten, in Amersfoort is er altijd een warme en ontspannen ambiance om van te genieten. Weliswaar kleiner dan de hoofdstad, maar toch een goed en relaxed alternatief voor Amsterdam

Al met al biedt Amersfoort dus alle ingrediënten voor een geslaagd familiefeest: bereikbaarheid, diversiteit aan locaties, historische charme, activiteiten en gezelligheid.

Familiefeest in Amersfoort in plaats van Amsterdam!

Familiereünie in Amsterdam gepland? Trein overvol? Door de mensenmassa’s heen gewurmd langs hamburgertenten en sexshops? Kom naar het mini Amsterdam op een steenworp afstand! Want Amersfoort is een uitstekend alternatief voor het overvolle Amsterdam!

Ontdek Amersfoort, het alternatief voor AmsterdamOntdek hét alternatief voor Amsterdam

Amersfoort ligt strategisch gunstig in het hart van Nederland. Het is goed bereikbaar met de trein en de auto, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers. Ben je al in Amsterdam, maar wordt je gestoord van de drukte, stap dan in de trein en met een half uurtje ben je in het kleine alternatief voor Amsterdam.

Rustiger en minder druk

In vergelijking met Amsterdam is Amersfoort over het algemeen veel rustiger en minder druk. Dit zorgt voor een meer ontspannen sfeer en minderEen prachtig decor voor een familiefeest overlast van massa’s toeristen. Er zijn geen sexshops, zakkenrollers, dronken Engelsen of andere ergernissen, waar je in Amsterdam over struikelt. Amersfoorters zijn als regel prettig in de omgang en in tegenstelling tot de Amsterdammers zien ze toeristen veel liever komen dat gaan.

Historische charme

Amersfoort heeft een prachtig historisch centrum met goed bewaard gebleven middeleeuwse gebouwen, grachten en stadsmuren. Het verkennen van de sfeervolle straatjes en pleinen geeft een authentieke Nederlandse ervaring. Het beste doe je dat natuurlijk op de step. Immers, op de step ben je voor de wet voetganger en kom je overal, ook in het voetgangersgebied waaronder de sfeervolle pleinen. Kijk vast even naar de prijzen.

Cultuur en kunst

Ondanks zijn kleinere omvang heeft Amersfoort een levendige culturele scene. Er zijn verschillende musea, galeries en culturele evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Beroemd zijn de jaarlijkse festivals in de zomer, zoals Dias Latinos. De drie sfeervolle pleinen vormen hiervoor het ideale decor. Ook leuk voor het jaarlijkse familiefeest!

Ook in de avond kan je Amersfoort ontdekken tijdens je vrijgezellenfeestje als alternatief voor AmsterdamNatuur

Amersfoort ligt dicht bij diverse natuurgebieden, waaronder de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dit maakt het een ideale bestemming voor liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen, varen en natuurlijk steppen. Step Events heeft meerdere routes, waaronder de Soesterduinenroute naar één van de grootste zandverstuivingen in Nederland. Je krijgt van ons dan een heerlijke Kostka Tour Max mee!

Actief en passief recreëren

Amersfoort biedt een aantrekkelijke leefomgeving met een goede balans tussen actief en passief recreëren. Het heeft een bloeiende horeca met een divers aanbod, terwijl de prijzen over het algemeen lager liggen dan in Amsterdam.

Conclusie: Amersfoort biedt dus een aantrekkelijk alternatief voor Amsterdam voor mensen die op zoek zijn naar de charme en voorzieningen van een grote stad, maar dan zonder de drukte en congestie die vaak geassocieerd worden met plaatsen als Amsterdam.

 

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort