Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Eerste 100% steppenwinkel in Nederland

De Kickbikes in de stepwinkel of steppenwinkel

stepwinkel 1
Alle steps uit voorraad leverbaar.

De steppenwinkel opent haar deuren.

Het duurt nog een paar dagen. Maar dan opent de allereerste 100%  steppenwinkel in Nederland haar voordeur. Voor het eerst staan vrijwel alle modellen steps van alle merken hier klaar voor een proefrit. En kan je je step meteen meenemen. Gemonteerd en wel. En vaak met interessante extra’s zoals gratis verlichting, bidonhouders of fietscomputers. Kom, kijk en vergelijk! Ook regelmatig tweedehands steps te koop in de meest gespecialiseerde steppenwinkel van Nederland.

De steppenwinkel is een ideale plek om rustig je keuze te bepalen. Neem gerust de tijd om alle modellen uit te proberen op één van de vele mooie routes die we daarvoor beschikbaar hebben. Na een half uurtje steppen weet je of die step geschikt is voor de doeleinden die je voor ogen hebt.

Veel klanten komen zelf naar ons toe met een specifiek model voor ogen. Maar na meerdere merken uitgeprobeerd te hebben, maakt men toch een hele andere keuze. Dat geldt zeker voor het steppen met je hond. Een grote hond heeft nu eenmaal een degelijke, stevige step nodig met goede remmen.

Snelheid op de step

De Kickbike in de stepwinkel

Maar wil je snelheid maken, dan kom je uit op een ranke, lichtgewicht step, desnoods van aluminium. In het eerste geval misschien de Kostka Tour Fun. Een wat zwaardere step met een hoge voetplank die niet direct geschikt is om mee te doen aan wedstrijden. Wil je met je Hazewindhond gaan sporten, dan is de Kickbike Race max misschien wel een goede keuze. Sinds kort is ook het merk Kostka aanwezig in onze winkel. Het model Mushing is dé keuze als je gaat steppen met sledehonden. Deze step is trouwens óók buitengewoon geschikt voor al het betere off-road werk.

Kortom, het loont altijd de moeite om te kijken en te vergelijken. Kijk hier voor meer info over de steppenwinkel. Uiteraard kan je ook bij Step Events een step huren.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort