Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De stepwinkel Amersfoort is OPEN voor advies en testen.

steppen kopen in de fysieke Stepwinkel Amersfoort en de winkel is open

Stepwinkel Amersfoort is open

De Stepwinkel Amersfoort is open!

De Stepwinkel Amersfoort is er voor jou: steps testen, professioneel advies en de verhuur van steps voor een maand (slechts € 60,- voor de Kostka Tour Max).

Blijf vooral sporten tijdens deze periode. Op de step train je bijna alle spiergroepen en de kans op blessures is vrijwel nul. Bel of mail voor een afspraak. De koffie staat klaar (en wij ook, met een goed advies). Voor het laatste nieuws, kijk op onze Facebook pagina.

Voor elke bezoeker ligt er een gratis rugzak klaar! Bij aankoop van een step gratis rugzak én waterdicht regenjack!

De keuze is niet zo gemakkelijk. Er komen bijna wekelijks nieuwe modellen bij en de vraag: welke step moet ik kopen, is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Ze zeggen dat de beste step is degene is waarop je rijdt. Maar dan moet je er eerst kiezen.

Ons assortiment omvat alle categorieën, beginnend bij voordelige steps en oplopend naar veelzijdige trekking-, terrein-, musher- en racemodellen. Bovendien zijn er ook verschillende maten en modellen opvouwbare steps met luchtbanden waar iedereen zeker uit kan kiezen. Wij zijn stepspecialisten – steps zijn ons belangrijkste en enige product.

De dagen dat alle footbikes klein waren, zijn allang voorbij. Tegenwoordig kun je kiezen in stepwinkel Amersfoort uit kleine steps voor kinderen, maar ook voor volwassenen, tot grote steps die zijn geoptimaliseerd voor volwassen rijders. Kleine nuances kunnen worden opgevangen door de hoogte van het stuur aan te passen. En je bent vertrokken!

privacy verklaring voor aankoop steps voor volwassenen in de stepwinkel AmersfoortOpvouwbare steps

Heb je het gevoel dat kleinere footbikes vroeger compacter waren? Geen probleem, grote steps voor volwassenen kunnen ook compact zijn. We bieden opvouwbare steps in drie maten die in uw kofferbak of ergens anders passen. En ze zijn net zo geweldig om te rijden als de niet-opvouwbare versies.

Voelt u zich op uw best als u zich buiten de verharde wegen en op moeilijk terrein bevindt? En misschien ook als je met een sterke hond aan het steppen bent? We hebben uitstekende hondensteps voor je. Op bijna alle modellen kunnen we een Walky Dog monteren. Als je daarentegen van asfalt houdt, helpen onze sportsteps je om het podium te bereiken.

De Voordelen van de Stepwinkel Amersfoort

In een tijd waarin mobiliteit en duurzaamheid steeds belangrijker worden, groeit de populariteit van steppen als vervoersmiddel in de Randstad. De enige fysieke stepwinkel in dit gebied heeft een opvallende rol gespeeld in het omarmen van deze beweging. Met een scala aan voordelen biedt deze winkel een unieke ervaring voor liefhebbers van steppen.

Allereerst is het essentieel om de tastbare ervaring te benadrukken die de stepwinkel Amersfoort biedt. Terwijl online winkelen gemakkelijk is, biedt een bezoek aan de fysieke winkel klanten de mogelijkheid om de steppen uit te proberen en persoonlijk advies te ontvangen van deskundig personeel. Dit hands-on contact is onmisbaar voor het kiezen van de juiste step die aansluit bij de behoeften en voorkeuren van de klant.

Ervaringen delen

steppen in de winterBovendien fungeert de winkel als een ontmoetingsplaats voor stepliefhebbers. Het creëert een gemeenschap waar gelijkgestemde individuen samenkomen, ervaringen delen en elkaar inspireren om gezonder en milieuvriendelijker te leven. Het organiseren van evenementen, workshops en groepsritten bevordert niet alleen het sociale aspect, maar vergroot ook de kennis over steppen en veiligheid.

Gemak

Een ander voordeel van de stepwinkel Amersfoort is de mogelijkheid voor klanten om accessoires en onderdelen ter plaatse aan te schaffen. Dit zorgt voor gemak en directe oplossingen voor eventuele problemen of upgrades die nodig zijn voor de step. De winkel fungeert zo als een one-stop-shop voor alle behoeften met betrekking tot steppen.

Ten slotte draagt de winkel bij aan duurzaamheid door een alternatieve vorm van mobiliteit te promoten. Steppen is niet alleen een efficiënte manier om je te verplaatsen, maar het draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het verlichten van de druk op overbelaste openbare vervoerssystemen.

Kortom, de enige fysieke stepwinkel in de Randstad biedt niet alleen producten, maar ook een complete ervaring voor liefhebbers van steppen. Van deskundig advies en gemeenschapsopbouw tot het bevorderen van duurzame mobiliteit, deze winkel speelt een cruciale rol in het omarmen en stimuleren van de stepcultuur in de regio.

 

 

 

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort