Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De stepwinkel Amersfoort is OPEN voor advies en veilig testen.

steppen kopen in Amersfoort en de winkel is open
Stepwinkel Ameersfoort is open
Kom langs voor advies of steps testen.

De stepwinkel Amersfoort is open!

De stepwinkel Amersfoort is OPEN voor: steps afhalen, steps testen en afrekenen, professioneel advies en de verhuur van steps voor een maand (slechts € 60,- voor de Kostka Tour Max).

Blijf vooral sporten tijdens deze periode. Op de step train je bijna alle spiergroepen en de kans op blessures is vrijwel nul. Bel of mail voor een afspraak. De koffie staat klaar (en wij ook, met een goed advies). Voor het laatste nieuws, kijk op onze Facebook pagina.

Voor elke bezoeker ligt er een gratis rugzak klaar! Bij aankoop van een step gratis rugzak én waterdicht regenjack én fietscomputer!

De keuze is niet zo gemakkelijk. Er komen bijna wekelijks nieuwe modellen bij en de vraag: welke step moet ik kopen, is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Ze zeggen dat de beste step is degene is waarop je rijdt. Maar dan moet je er eerst kiezen. Ons assortiment omvat alle categorieën, beginnend bij voordelige steps en oplopend naar veelzijdige trekking-, terrein-, musher- en racemodellen. Bovendien zijn er ook verschillende maten en modellen opvouwbare steps met luchtbanden waar iedereen zeker uit kan kiezen. Wij zijn stepspecialisten – steps zijn ons belangrijkste en enige product.

De dagen dat alle footbikes klein waren, zijn allang voorbij. Tegenwoordig kun je kiezen in stepwinkel Amersfoort uit kleine steps voor kinderen, maar ook voor volwassenen, tot grote steps die zijn geoptimaliseerd voor volwassen rijders. Kleine nuances kunnen worden opgevangen door de hoogte van het stuur aan te passen. En je bent vertrokken!

privacy verklaring voor aankoop steps voor volwassenenOpvouwbare steps

Heb je het gevoel dat kleinere footbikes vroeger compacter waren? Geen probleem – grote steps voor volwassenen kunnen ook compact zijn. We bieden opvouwbare steps in drie maten die in uw kofferbak of ergens anders passen. En ze zijn net zo geweldig om te rijden als de niet-opvouwbare versies.

Voelt u zich op uw best als u zich buiten de verharde wegen en op moeilijk terrein bevindt? En misschien ook als je met een sterke hond aan het steppen bent? We hebben uitstekende hondensteps voor je. Op bijna alle modellen kunnen we een Walky Dog monteren. Als je daarentegen van asfalt houdt, helpen onze sportsteps je om het podium te bereiken.

 

 

 

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort