Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De step van de week: De Kostka Mushing step.

Kostka Mushing
Kostka Mushing
De Kostka Mushing, een beest van een step.

De KOSTKA MUSHING step is bij uitstek geschikt om te steppen met je hond (de stang kan ook naar rechts wijzen, zodat de hond naast de step loopt!) en voor spannende tochten over ruw terrein. Deze absolute topstep voldoet aan de allerhoogste eisen van de meest veeleisende sporters. Standaard uitgerust met Schwalbe terreinbanden, Simano V-brakes of schijfremmen én een flexibele adapter met lang verend koord. Liefhebber van sledehonden en -sporten worden op hun wenken bediend. Span je Husky, Malamut of Akita voor de KOSTKA en het is genieten geblazen!

Op de Kostka Mushing step met je sledehond.

De kwaliteitssteps uit Tsjechië. Met veel liefde en vakmanschap vervaardigd en dat zie in alles. Het niveau van afwerking is bijzonder hoog, evenals de kwaliteit van de componenten zoals lagers, remmen en banden. De remmen zijn als regel hoogwaardige Shimano’s en banden vrijwel altijd uit de Schwalbe stal. Dat maakt de Kostka niet altijd de goedkoopste step op de markt. Maar, de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. En dat betekent veel waar voor je geld!

Uiteraard staat de Kostka Mushing step klaar in onze stepwinkel in Amersfoort om uitgebreid te testen. Neem gerust je (slede)hond mee en maak een mooie tocht door park en bos.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort