Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De nr 1 sportstep voor langere mensen.

Een step huren of kickbike workshop met step met groot voorwiel of step voor volwassenen
style race 1
Dé snelle step voor langere mensen.

Dé oplossing voor alle duursporters! En een goed alternatief voor de populaire Race Max en de sportstep voor langere mensen. De eerste snelle racestep voor iedereen, dus óók als je langer bent dan 1m90. Dankzij het meerzijdig instelbare stuur is een comfortabele houding nu mogelijk voor alle duursporters.

Nu tijdelijk € 30,- korting op de sportstep!

Deze Footfighter heeft niet alleen een schijfrem vóór, een dikwandig frame dat een belasting van ruim 130 kg aankan, maar óók een stuur dat (ver) in de hoogte instelbaar én kantelbaar is. Voeg daar de Schwalbe racebanden en de aluminium bidon aan toe en je heb een sportmiddel zonder weerga.

Nu al populair bij hardlopers met knieproblemen (steppen is een uitstekend blessurevrij alternatief voor hardlopen!) die hun wekelijkse endorfines willen blijven behouden. Let op! Wordt geleverd met een gratis set dikkere banden met veel profiel en spatborden voor gebruik in de winter.

Ga nu de uitdaging aan en train alle spieren in je lichaam op de step van de toekomst!

Update. Dit model is niet langer leverbaar. Een goed alternatief is de Mibo GT, al dan niet uit te rusten met een stuurverhoger. Wil je liever een step huren, kijk dan even op onze huursite

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort