Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Crussis steps: vanaf vandaag is steppen cool

Crussis kickbike
Crussis kickbike
Crussis maakt steppen hip

De Crussis steps: steppen is vet cool.

Echte sporters weten het al jaren: steppen op een sportstep (step voor volwassenen) is een geweldig fijne duursport. Blessurevrij en een weldaad voor bijna alle spiergroepen. Toch associëren nog veel mensen de step met kinderspeelgoed. Deze super steps maken nu korte metten met deze houding. Door een assortiment echte designsteps te introduceren maakt men het overduidelijk: de sportstep is niet alleen volwassen geworden, maar ook cool.

Ontsnap aan de massa op de Crussis steps.

Dus, Al een tijd op zoek naar een flitsende manier om je conditie een “boost” te geven? Wil je niet ondergaan in de grauwe massa? Je eigen draai geven aan je eigen sport? Dan komt nu de nieuwe lijn CRUSSIS steps in beeld. Speciaal ontworpen door topdesigners. Gericht op een jong, ambitieus sportpubliek. Stap op een Crussis step en ervaar de nieuwe topsportwereld van sportsteps.

Kwaliteitsproduct

Behalve voor “hip” staan de Crussis steps óók voor kwaliteit. Tijdens het hele productieproces geldt een strenge kwaliteitscontrole voor elk afzonderlijk model. Deze steps voor volwassenen zijn bovendien volledig geassembleerd in Tsjechië onder streng toezicht van professionele technici. Crussis gebruikt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde onderdelen die een lange levensduur garanderen. Zo streeft men naar het produceren van kickscooters met een lange levensduur en minimaal onderhoud. Zodat je niet over alleen flitsend, maar ook over degelijk en betrouwbaar materiaal beschikt. Ook bijzonder: dankzij de Big Apple banden van Schwalbe pak je net zo gemakkelijk een bospaadje.
step kiezen
Design steps voor volwassenen

Eerst huren?

Wij versturen de Crussis steps gratis en binnen 2 werkdagen. Daarnaast krijg je een korting van € 20,- als je deze hippe step voor volwassenen in een doos thuis laat bezorgen. Montage is eenvoudig. Je hoeft alleen het voorwiel en het stuur te monteren. Natuurlijk kan je ons bellen als er toch iets niet soepel loopt. Daarnaast krijg je van ons een retourgarantie van 7 dagen. Let wel op dat de Crussis steps in originele en onbeschadigde staat teruggestuurd moet worden. Bewaar daarom de originele verpakking.

Wil je een step huren, kijk dan even hier.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort