Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

De Crussis step, het merk dat steppen hip maakt.

Crussis kickbike
Crussis kickbike
Crussis maakt steppen cool.

De Crussis step: steppen is nu cool.

Insiders weten het al jaren: steppen op een sportstep (step voor volwassenen) is een geweldig fijne duursport. Blessurevrij en een weldaad voor bijna alle spiergroepen. Toch associëren nog veel mensen de step met kinderspeelgoed. De Crussis maakt nu korte metten met deze kortzichtige houding. Door een gamma regelrechte designsteps te introduceren maakt men het overduidelijk: de sportstep is niet alleen volwassen geworden, maar ook hip. 

Wil je liever eerst een step huren? Kijk dan op onze huursite!

Ontsnap aan de massa op een Crussis step.

Dus, al een tijd op zoek naar een flitsende manier om je conditie een “boost” te geven? Wil je niet ondergaan in de grauwe massa? Je eigen draai geven aan je eigen sport? Dan komt nu de nieuwe lijn CRUSSIS steps in beeld. Speciaal ontworpen door topdesigners. Gericht op een jong, ambitieus sportpubliek. Stap op een Crussis en ervaar de nieuwe topsportwereld van sportsteps.

Kwaliteitsproduct

Behalve voor “cool” staat de Crussis step óók voor kwaliteit. Tijdens het hele productieproces geldt een strenge kwaliteitscontrole voor elk afzonderlijk model. Deze sportsteps zijn bovendien volledig geassembleerd in Tsjechië onder streng toezicht van professionele technici. Crussis gebruikt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde onderdelen die een lange levensduur garanderen. Zo streeft men naar het produceren van kickscooters met een lange levensduur en minimaal onderhoud. Zodat je niet over alleen flitsend, maar ook over degelijk en betrouwbaar materiaal beschikt.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort