Gratis verzending
Levering in 2 dagen
Betalen met iDEAL en Bancontact
Persoonlijk advies

Hippe steps: Crussis kickscooters nu ook in NL1!

Crussis kickbike
Gewone sportsteps zijn er genoeg. maar ga je voor hippe steps, dan kan je nu bij het Tsjechische topmerk Crussis terecht. In het voetspoor van Skoda en Kostka laten de designers en ingenieurs in Tsjechië zien dat ze de inhaalslag met de marktleiders gemaakt hebben. En hoe!
Crussis kickbike

Sportsteps van Crussis

De CRUSSIS URBAN sportsteps zijn ontworpen voor de veeleisende en designgevoelige sporters. Ontwerpers en ingenieurs zijn er in geslaagd een extreem stijf frame te ontwikkelen, op meerdere plaatsen verstevigd op de zwaarst belaste delen. Het resultaat? Een optimale benutting van je afzet, met minimale tordering. Daarnaast: een betere wegligging, stabiliteit en veiligheid. Dat maakt de Crussis niet alleen snel, maar zorgt voor een perfecte beheersing. Ook bij hogere snelheden tijdens heuvelafdalingen. Wil je daarentegen vooral off road steppen? Kijk dan eens naar de Kickbike Cross Max.

Lage rolweerstand

Het 26 ” voor- en 20″ achterwiel en banden zorgen voor een extreem lage rolweerstand. Met name dankzij de Tektro remmen die je veiligheid garanderen. Veel onderdelen, waaronder balhoofd, stuur, voetplank worden in eigen huis vervaardigd. Maar meest onderscheidend is Crussis met zijn flitsende design waarmee de meest veeleisende trendsetters graag in het straatbeeld verschijnen. 

Hippe steps van Crussis

Stap in de wereld van het nieuwe design: hip, flitsend en cool. Zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dat is de nieuwe lijn hippe steps van Crussis. Met de Urban serie als vlaggenschip. Nieuwsgierig naar nieuwtjes en aanbiedingen? Kijk op onze Facebook pagina.

Wij versturen de hippe steps en binnen 2 werkdagen. Daarnaast krijg je een korting van € 20,- als je deze hippe step voor volwassenen in een doos thuis laat bezorgen. Montage is eenvoudig. Je hoeft alleen het voorwiel en het stuur te monteren. Natuurlijk kan je ons bellen als er toch iets niet soepel loopt. Daarnaast krijg je van ons een retourgarantie van 7 dagen. Let wel op dat de Crussis dan in originele en onbeschadigde staat teruggestuurd moet worden. Bewaar daarom de originele verpakking.

Een keertje een step huren?

Oliesteeg 10 in Amersfoort